in

Big Sean: Ariana gebruikte Bieber als een wapen om mij pijn te doen

Capture

Ariana Grande gebruikte, volgens bronnen, de Justin Bieber move om Big Sean terug te pakken omdat hij het uit had gemaakt met haar.

Bronnen dichtbij Sean verklaarden dat hij een punt zette achter hun relatie omdat Ariana zich niet volwassen kan opstellen tegenover bepaalde situaties.

Het begon in februari toen Sean de grootste apperance van zijn carrière moest maken tijdens bij the House of Blues in West Hollywood. Iedereen was aanwezig – Kanye, Bieber, JLo, Chris Brown, Jay Z, A$AP Rocky, Tyga, Kylie en Kendall. Alleen zijn eigen vriendin Ariana was er niet om hem te supporten. Zij maakte zich klaar voor de Grammy’s voor de volgende dag en dat vond Sean echt niet kunnen dat zij daar de hele dag voor uittrok.

Sean beweert ook dat hij 10 x zo veel moeite deed in de relatie om haar te zien. Hij zegt dat zij een keer eiste dat hij 10 duizenden dollars uitgaf aan een privé jet om haar te kunnen komen zien ergens. Sean is arm opgegroeid en zag deze actie niet zo heel erg zitten maar had het alsnog gedaan voor haar. Volgens hem was de relatie wat éénzijdig.

0422-big-sean-pre-grammy-celebrities-instagram-9EP: OG Maco & Zaytoven – OG Zay

Video: Hef – Wat Doe Je + 3 nieuwe tracks