in ,

Bhad Bhabie laat weten wat ze van Amsterdam vindt tijdens interview met Vonneke en Famke

Danielle Bregoli aka. Bhad Bhabie heeft onlangs een show mogen geven in Amsterdam en daar hebben wij wat beeldmateriaal van verzameld voor jullie.

Ze was voor het optreden in de Melkweg te Amsterdam uitgenodigd door Vonneke Bonneke en Famke voor een interviewtje. Daarin heeft ze o.a. laten weten wat ze van Amsterdam vindt. Hiphop muziek heeft altijd al een grote rol gespeeld in Danielle Bregoli’s leven, beter bekend als Bhad Bhabie. Ze geeft ook aan tijdens het onderstaande interview dat haar grootste droom is om platina te gaan met een album.

Nadat ze ineens op iedereens radar verscheen als het ‘Cash me ousside, how bow dat’ meisje heeft ze de kans gegrepen om haar droom na te jagen en haar fanbase is hierna alleen nog maar gegroeid. Ze heeft een grote online following weten te krijgen door haar sterke ‘no-bullshit’ persoonlijkheid en appearances in videoclips van onder andere Kodak Black. Haar debuutsingle ‘These Heaux’ kwam in 2017 uit en belandde op nummer 77 in de Billboard Hot 100, wat haar de jongste vrouwelijke rap artiest maakte die debuteert op de Billboards Hot 100 charts.

Check een paar nummers van haar show in Melkweg Amsterdam hieronder.Deze Britse crimineel is recordhouder en is maar liefst 668 keer gearresteerd

Tekashi69, pistol whipped, ontvoerd, beroofd en in het ziekenhuis beland