in

Bezit Microsoft patent “666” over het implanteren van microchips bij mensen?

De verspreiding van het nieuwe coronavirus in 2020 veroorzaakt een golf van complottheorieën over waar het vandaan komt, hoe het zich verspreidde en wie er verantwoordelijk voor is.

Een dergelijke theorie gaf Bill Gates de schuld van de ziekte en beweerde dat de voormalige CEO van Microsoft een pandemie was begonnen, zodat hij onder de dekmantel van vaccinaties of voor andere doeleinden microchips kon inbrengen in mensen over de hele wereld.

Super evil shit natuurlijk en er zijn super veel mensen die in deze theorie geloven.

Zo begonnen gebruikers van sociale media in april 2020 een link te delen naar een octrooi dat vermoedelijk eigendom was van Microsoft en dat betrekking had op het microchippen van individuen voor financieel gewin.

Dit octrooi was bijzonder verraderlijk, beweerden gebruikers, omdat het de nummers “666”, het Bijbelse “merkteken van het beest” en de letters WO droeg, waarvan zij beweerden dat het stond voor “World Order”.

Dit patent is voor een ‘cryptocurrency-systeem’ dat ‘lichaamsactiviteitsgegevens gebruikt’. Microsoft Technology Licensing heeft dit patent in juni 2019 aangevraagd en het patent is enkele maanden later in maart 2020 gepubliceerd onder het nummer “WO2020060606A1”.

Het octrooi maakt echter geen melding van microchips.

Maar wat vinden jullie nou van het geheel? Is dit een duivelse plan om de wereldbevolking te maken tot digitale slaven van de elite of zijn deze beweringen ver gezocht?

Laat het aan ons weten via social media!Kijken: Trump suggereert injectie van desinfectiemiddel als behandeling tegen het coronavirus

101Barz stuurt misdaadjournalist Paul Vugts van het Parool naar zijn MOER