in

Beyoncé en Jay Z kunnen elkaar niet meer uitstaan volgens insider

Beyonce-and-Jay-Z

Beyoncé en Jay Z kunnen elkaar niet meer luchten of zien. Het showbizzkoppel woont nog wel onder een dak, maar probeert elkaar te ontwijken.

De twee, die met hun 3-jarige dochtertje in een miljoenenvilla in Beverly Hills wonen, slapen en leven sinds kort gescheiden.
Een bron, in dienst van het koppel, verklapt aan RadarOnline dat Beyoncé en Jay Z een eigen woonruimte hebben in de gigantische villa. “Ze hebben hun eigen woongedeelte en hun eigen slaapkamers”, beweert de medewerker. De slaapkamer van Blue Ivy zou tussen de kamers van het stel liggen, zo hoeven ze elkaar niet tegen het lijf te lopen.

Volgens een andere insider dichtbij het koppel hebben de zangeres en de rapper, wanneer ze elkaar wel zien, voortdurend ruzie. De rapper zou na hun laatste ruzie hebben gezegd dat hij het gedrag van zijn vrouw helemaal zat is. De bron denkt daarom dat het niet lang meer duurt voordat Jay Z zijn spullen pakt en naar een andere woning verhuisd.
Twee maanden geleden deden de geruchten de ronde dat de diva op het punt staat om een scheiding aan te vragen, omdat ze de slippertjes van haar man maar niet kan vergeten. Hij zou onder meer de lakens hebben gedeeld met Rihanna, Rita Ora en Rachel Roy. “Ze zal binnenkort een publiek aankondigen dat hun huwelijk voorbij is”, zei een bron toen.

Ach ja.. ze hebben ook al een tijdje geen media aandacht gehad.. waarom niet.

Bron: TelegraafFakkaTV: ISIS stumpert blaast zichzelf op met RPG

Eye Candy: Ik wil ook aan haar kleertjes trekken…