in

Bevrijdingsfestival 2017: Broederliefde zegt alle optredens af

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft toch besloten Broederliefde geen ‘Ambassadeur van de Vrijheid’ te maken.

Daarom hebben de Rotterdammers besloten zich terug te trekken van alle festivals op Bevrijdingsdag. Dat heeft de manager van de groep bevestigd aan RTL Boulevard.

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei heeft na aanleiding van het filmpje hierboven de Bevrijdingsambassadeurschap ontnomen. Terwijl de groep hun best heeft gedaan om de fout die zij hebben gemaakt goed te maken gaat het toch niet door.

‘We zijn met het Comité naar de Joodse gemeenschap geweest, we hebben excuses gemaakt, een aantal voorstellen gedaan om aan te tonen dat het ons menens is en we van goede wil zijn, dat deze dag echt iets voor ons betekent, maar het heeft helaas niet mogen baten’, heeft de manager van de groep gezegd.

Het was de bedoeling dat Broederliefde in Zwolle nog zou optreden op 5 mei maar ze hebben toch alle optredens op die dag afgezegd.

‘We hebben er echt alles aan gedaan. We leggen ons erbij neer en focussen ons nu op het maken van nieuwe muziek. De fans hoeven Broederliefde niet lang te missen, er staan weer genoeg optredens op de planning.’ aldus broederliefde…Featured foto credit: Broederliefde InstagramCash Me Ousside over vechtpartij met moeder – We were just play fighting

Sevn Alias heeft 139 tracks in 1 jaar uitgebracht