in

Betrapt: Agente ligt gewoon te slapen in undercover auto tijdens werktijd

De agente, die tijdens haar dienst is gefilmd terwijl ze in een flitsauto zat te slapen, moet zich voor haar dutje bij haar werkgever verantwoorden. Dinsdag is er een gesprek. Daarna wordt er gekeken of de vrouw bestraft wordt.

Ze werd er gister op betrapt en moest zicht vandaag verantwoorden voor het voorval. De video werd op socialmedia geplaatst en verspreide zich razendsnel.

Een woordvoerder zegt dat de politie het filmpje kent. “We willen graag van haar horen hoe dit heeft kunnen gebeuren. Pas als we haar gesproken hebben, kunnen we eventueel maatregelen nemen. Het geeft wel weer aan dat we ons bewust moeten zijn van het feit dat iedereen alles tegenwoordig kan filmen. Dit is daar een pijnlijk voorbeeld van.”

En dat is jullie geraden ook! Dit zullen waarschijnlijk de incidenten zijn die ze in een doofpot willen stoppen om schande te voorkomen! Net zoals die schouderduw van die achterlijke die wij gister plaatsten op onze website!

De politie concentreert zich vooral op de eigen collega en niet op de man die het filmpje maakte. “Hij mag gewoon filmen op de openbare weg”, zegt de woordvoerder. De automobilist, die aan het inhalen was toen hij geflitst werd, benadrukt dat hij de boete gewoon gaat betalen.

Check het filmpje hieronder!

Bron: Omroep Flevoland19-jarige Marokkaanse kan als eerste moslima miss België worden

Energie drank mixen met alcohol is net zo slecht als cocaïne gebruiken