in

Beste oudjes & bejaarden van Nederland, heel even het volgende…

Disclaimer: wij zeggen het maar wel weer omdat niemand anders het durft te doen. Problemen mee? Bel 0800-IDGAF om een klacht in te dienen

We zitten midden in een wereldwijde crisis en moeten daar dus gepast mee omgaan. Hiervoor zijn er maatregelen ingesteld waar wij ons aan dienen te houden. Dit doen wij dus dan ook om de meest kwetsbare mensen van onze maatschappij te beschermen.

Daar hoort U dus ook bij. Ongeveer 50 jaar en ouder dan hoort u sowieso bij het kwetsbare gedeelte van onze maatschappij als het om COVID-19 gaat.

Maar ik heb een vraag voor u. Ik kan op 1 hand tellen hoe vaak ik naar buiten ben gegaan in de afgelopen 30+ dagen. En nu komt mijn vraag aan u en uw leeftijdsgenoten.

Waarom zie ik jullie steeds massaal buiten? Een praatje maken bij de markt, supermarkt of bakker met elkaar. Soms in groepjes van meer dan drie personen. Waarom zijn alle bankjes in mijn buurt bezet door u en uw leeftijdsgenoten met mooi weer? En waarom hebben jullie allemaal een grijns van oor tot oor op jullie gezicht voor mensen die jullie voorbijlopen? Wij lachen niet met jullie hé!

Kortom, waarom hebben u en uw leeftijdsgenoten veelal schijt aan de maatregelen met alle consequenties van dien?

Jullie zijn net een losgeslagen chapter van een gigantische motorbende die nu een soort van 1% leefstijl aanhouden met een hele dikke vette FTW instelling. En jullie weten hoe het gegaan is met de motorclubs van Nederland? Een paar hebben het totaal verpest voor de rest.

De “je gaat toch uiteindelijk een keer dood & als je tijd komt, is je tijd gekomen” uitspraken willen wij NIET horen van jullie! Bedrijven gaan kapot, mensen zijn hun baan aan het verliezen en anderen zijn meteen in een financiële crisis beland.

Misschien moeten wij jullie massaal in quarantaine doen en dan kunnen wij weer de samenleving draaiende houden. Gezien we iedereen toch altijd over 1 kam scheren hier in Nederland, hé?

Vrolijk paasfeest trouwens.Gin tonics blijken een perfecte medicijn tegen hooikoorts te zijn

Kijken: homohater uit Amsterdam gaat mega viral op internet