in

Bericht van verloren iPhone wordt massaal gedeeld en is hilarisch!

Capture

Een ene Brenda van D. is haar telefoon kwijtgeraakt incl. tas met sieraden en daarna gebeurd er iets opmerkelijks.

Haar iCloud account van haar iPhone staat natuurlijk verbonden met alle andere apparaten van Brenda met de zelfde iCloud account erop. Nu is de dame in kwestie die in bezit is van haar iPhone daar niet van op de hoogte. De reactie van Brenda op Facebook is HILARISCH. Het bericht is ook meer dan 3000 keer gedeeld.

Het is niet duidelijk hoe de vrouw van de foto’s aan de telefoon is gekomen. Gevonden, gekocht of gestolen? Hopelijk ziet ze het bericht van Brenda en geeft ze netjes haar telefoon terug.

Caption van Brenda bij foto’s vreemde vrouw:

Beste Vreemdeling, het feit dat je zonder mijn toestemming mijn IPhone te “leen” hebt, zou je alsjeblieft de Fotostream uit willen zetten. Ik schrik mij steeds de vinkentering als je hoofd voorbij komt tussen mijn foto’s!

Beste Vreemdeling, het feit dat je zonder mijn toestemming mijn IPhone te "leen" hebt, zou je alsjeblieft de Fotostream…

Geplaatst door Brenda van Dijk op zondag 31 januari 2016Franse Bull ‘Joop’ wordt helemaal lijp als hij de clubnaam ‘Ajax’ hoort

De nieuwe dating App ‘Voice Candy’ gaat voor hilarische momenten zorgen