in

’Bende uit Brussel laat meisje (16) wekenlang verkrachten in kelder’

Een Brusselse bende heeft een Frans meisje (16) dat van huis was weggelopen, wekenlang vastgehouden en gedwongen zich te prostitueren. De zeven jongens hadden het meisje begin december ’overgekocht’ van haar ’vriendje’, voor 2.000 euro.

Het meisje en haar vriend waren in november weggelopen van huis nadat ze een ruzie op school had gekregen. Ze waren naar Brussel gereisd samen. Daar werd het meisje door haar vriend verkocht voor 2000 euro aan geld en drugs aan de bende, zo schrijven Belgische media.

De vriend van het meisje bleef nog even hangen maar zou daarna zonder naar haar om te kijken terug naar Frankrijk vertrokken zijn. Van de vriend is er voorlopig geen spoor te bekennen.

Vervolgens werd door de jongeren van de bende een profiel aangemaakt voor het meisje op een bekende prostitutie website. Ze werd voortdurend door een van de zeven bendeleden bewaakt. Klanten werden ontvangen in een kelder van een huis in Ukkel, ten zuiden van Brussel. Deze kelder werd speciaal ingericht daarvoor. Ook werd ze afgezet om sex te hebben in hotels.

Na een inval kon het meisje bevrijd worden door de politie. Een bekende van het meisje had haar opgemerkt op de prostitutiesite en heeft vervolgens alarm geslagen.

Volgens een bron van Het Nieuwsblad zou er in een van de in beslag genomen telefoons een klantenbestand van wel 160 namen zitten. Ze werd verkocht voor 150 euro per uur.

Een aantal leden van de bende, allen tussen de 20 en de 25, waren al bekend bij de politie. Ze zouden deel uitmaken van een beruchte groep straatschoffies van het Jacques Franckplein in Sint-Gillis bij Brussel.

Bron: TelegraafDope: Resident Evil 3 Remake – Official Announcement Trailer is hier!

Misselijk: varken van extreme hoogte uit helikopter laten vallen in zwembad van miljonair als prank