in

Ben je momenteel een beetje down of unhappy? Je voelt je een stuk beter na het lezen van deze feiten

happiness_is_a_choice

Je had geboren kunnen zijn in de middeleeuwen en heen kunnen gaan omdat iemand een zwaard in je nek legde. Volgens mij voelt dat niet echt fijn geef mij maar een kogel. Nu kan je Air Jordans rocken en naar de AH, Lidl of Turkse buurtsuper voor je boodschappen.

Wees blij met 2015 want vroeger was alles zo conservatief. Plus je hebt de tweede wereldoorlog niet hoeven mee te maken met de hongerwinter. Die mensen hadden het pas shit destijds.

Je hebt de evolutie van de Pc, spelcomputer en smartphone mee mogen maken. Werken met postduiven is toch geen leven? Kijk naar je handschrift.. dat ding is al helemaaaaaal shit. Zo wil je toch niet moeten communiceren met iemand? Wees blij dat je email en whatsApp hebt joh..

Screen Shot 2014-05-02 at 11.27.49

Als je naar de andere kant van de wereld wilt (op vakantie) dan stap je in een vliegtuig. Vroeger (heel vroeger) moest men reizen per draak (Game of Thrones)… zeg eerlijk! Wie van jullie durft nou echt op een draak te zitten? Je schijt al in je broek als er zomaar een rat langs je voeten rent.

Als je nu sex wilt dan vraag je dat gewoon, neen heb je, ja kan je krijgen offff, je betaalt er gewoon voor (viespeuk). Wees blij dat je hersenen niet ingeslagen worden door een holbewoner. Wees blij dat je haar hersenen niet in moet slaan om erop te kunnen.

We hebben nu hiphop en dancemuziek. We hebben clubs waar je de leukste tijden kan meemaken. In de middeleeuwen waren het van die herbergen met van die lompe mensen met verrotte tanden, tyfus, de plaag en waarschijnlijk smegma tot de fullest. Je kon namelijk niet 10x op een dag douchen onder schoon water. Mensen gingen toen nog dood van de griep!

We hebben nu Maccie, BK en KFC… vroeger had je rauw stinkend gedroogd vlees (geen koelkast), vis en wijn. Je kan nu naar Sumo voor sushi, naar FEBO voor een kroketje of bijvoorbeeld langs de Marokkaanse visboer voor een versgebakken zeeschotel met allerlei vettige en overheerlijke hapjes.

ca8fbf269742990820cd5eeda81d5488

We hebben nu Internet, Facebook, Instagram, Twitter en Youtube. Hou op man… vroeger had je een blok hout en een touwtje. Probeer daar je leven eens mee te delen of op de hoogte te blijven van nieuws afkomstig vanuit de hele wereld. Al gebeurd het helemaal aan de andere kant van de aardbol.. je hoeft iig niet te wachten tot iemand eindelijk te paard aan komt stampen met een half verhaal omdat hij onderweg met beren en struikrovers moest vechten en zo de helft is vergeten.

Mensen worden 100 jaar oud tegenwoordig. Vroeger had je mazzel als je de vijftig kon halen. Nu begint je leven pas echt als je veertig bent.

Het dak boven je hoofd is van beton, je hebt verwarming en een wasmachine. Vroeger moest alles met de hand, rook je de hele winter naar BBQ en kwamen boze varkentjes en wolven je huis omblazen uit haat en nijd. Nu heb je af en toe ruzie met je buurvrouw omdat je stereo-installatie van 1 miljoen watt op voluit staat.

Als je deze dingen even goed in je opneemt en zelf nog een paar erbij verzint kom je er achter dat wij het lang nog niet zo slecht hebben. Je kan dit artikel aanvullen met wat commentaar hier onderaan de post als je wilt. Spuug gal of wees positief en schrijf van je af joh!

Have a nice day y’all <3 Deel dit artikel zo veel mogelijk via Facebook en tag mensen!SMFH: Deze man maakte een drone van zijn overleden kat

Eye Candy: Het is weer vrijdag dus we need some some