in

Bekijk de trailer voor ‘Mara’, De Horror Film Over Slaapverlamming

Deze indiefilm transformeert slaapverlamming in een ware gruwel. De hoofdrol word gespeeld door de bloedmooie en indrukwekkende Olga Kurylenko. Splaapverlamming verandert in deze speelfilm in een soort vloek dat belichaamd wordt door een demon met de bedrieglijk lieve naam ‘Mara’. De symptomen lijken bij iedereen hetzelfde te zijn.

Het verhaal is simpel: een psycholoog (Olga Kurylenko), ondersteunt de politie en onderzoekt het geval van een man die tijdens zijn slaap is gedood. De dochter van de man, de enige getuige van de moord, legt uit dat de schuldige Mara is, een demon die onze geest binnendringt terwijl we slapen en ons blijft achtervolgen.

Slaapverlamming (ook wel slaapparalyse) is een onschuldige maar angstaanjagende slaapstoornis.

Ongeveer 20% van de wereldbevolking heeft te maken met deze aandoening. De aandoening gaat ook gepaard met heel veel bijgeloof. Slaapverlamming houdt de getroffen mensen in een toestand tussen waken en slapen, zonder te kunnen bewegen of spreken. Dit gaat vaak gepaard met hallucinaties en het gevoel van een kwaadaardige aanwezigheid. Veel materiaal voor de perfecte horrorfilm.

Je moet een tijdje wachten, omdat er nog geen releasedatum bekend is. Check de trailer hieronder.Franse overvaller Rédoine Faïd ontsnapt met helikopter

Vrouw en dochters schakelen huurmoordenaars in om man te doden die niet toestond dat ze spijkerbroeken droegen