in

Bekendste Popcorn Time-site definitief offline

popcorntime2_0

Popcorntime.io, de populairste link naar de illegale videostreamdienst Popcorn Time, is offline gehaald.

Ontwikkelaar Wally bevestigde vrijdag tegenover de site Torrentfreak dat de website definitief is verwijderd. Ook alle logbestanden zijn verwijderd.

De populaire Popcorntime.io kampt sinds maandag met problemen. Een aantal ontwikkelaars besloot die dag het team te verlaten, uit vrees voor rechtszaken uit de filmindustrie, waarna ook het domein offline ging.

De domeinnaam .io was in handen van een van de ontwikkelaars die het team had verlaten. Donderdag leek alles weer te werken, maar dat bleek van korte duur.

Webhost
Volgens het Popcorn Time-team weigerde de webhost wijzigingen door te voeren en het domein op een andere naam te zetten. Uiteindelijk is besloten helemaal te stoppen met het project.

Popcorn Time, waarmee gebruikers illegaal films en series kunnen streamen, is via andere sites nog te bereiken. Wel lijken er problemen te zijn met het streamen, omdat de belangrijkste torrentsite die de dienst gebruikt offline is.

Wally van Popcorntime.io roept mensen op Butter te gebruiken. Van die dienst is sinds vrijdag een betaversie beschikbaar. Butter werkt hetzelfde als PopCorn Time, maar biedt alleen legale content aan.Bron: NUSofie (6) kan eindelijk naar school dankzij cannabisolie

EP: Noah Jordan – Tokyo Blues