in

BeetjeDOM: Zoon ‘El Chapo’ deelt per ongeluk locatie vader

Capture

Sinds zijn ontsnapping uit een zwaarbeveiligde gevangenis in Mexico geniet drugsbaron El Chapo volop van zijn leven.

Zijn zoon wilde dat nog even benadrukken door een gezellige foto op Twitter te delen, maar gaf daarbij per ongeluk de locatie van zijn vader prijs.

J.A. Guzman Salazar deelt regelmatig foto’s van zijn voortvluchtige vader, de beruchte drugsbaas Joaquin ‘El Chapo’ Guzman. ,,Augusto hier, je weet al met wie”, schrijft hij bij de meest recente foto, waarop hij te zien is in een restaurant, vermoedelijk in gezelschap van zijn vader.

LOCATIE
De foto was bedoeld om de autoriteiten te pesten, die nog steeds op zoek zijn naar El Chapo. Salazar vergat echter de locatieinstellingen op zijn telefoon te veranderen, waardoor de hele wereld ineens kon zien dat de foto genomen is in Costa Rica.

SINALOA
De gerechtelijke politie van Costa Rica zegt de zaak te onderzoeken, maar benadrukt dat dit het eerste teken zou zijn dat de drugsbaron zich in het Latijns-Amerikaanse land bevindt. Sinds zijn ontsnapping staat El Chapo naar verluidt weer aan het hoofd van het beruchte Sinaloa-drugskartel, toen hij gevangen zat runden Salazar en zijn twee andere broers de criminele organisatie.Eye Candy: Waarom zijn jullie toch zo lekker pfffff!!!!!!!!

Anu D – Liever was je Eerlijk