in

Beelden liquidatie Ranko. S op klaarlichte dag online

Ranko S. werd woensdagavond in de Utrechtse wijk Overvecht geliquideerd. Hij was getuige in het onderzoek 26Koper. Dat was een onderzoek naar liquidaties en een wapenvoorraad in Nieuwegein.

De schietpartij vond plaats op de Kretadreef in utrecht. Twee mannen schoten Ranko S. dood en vluchtten op een scooter. Er werd een helikopter ingezet tijdens de zoektocht. Ranko S. verbleef vaak in een woning op de Kretadreef, maar woonde elders in Utrecht.
Één van de mannen, die werd gefotografeerd of gefilmd door de verdachten uit het onderzoek, was Ranko S. Hij was heimelijk gefilmd, toen hij in het Carlton-Hotel in Maarssen in gesprek was met een 61-jarige man uit Servië. Dit gesprek vond plaats op 17 november 2014.
Beelden van die ontmoeting, maar ook beelden van andere ontmoetingen en personen, zijn getoond in het programma Opsporing Verzocht. De personen die op dat moment onbekend waren voor de recherche, werden uiteindelijk geïdentificeerd en benaderd door de politie.
Ranko S. verklaarde dat hij een aantal andere gefilmde personen kende. Hij wist echter niet waarom hij op een dodenlijst zou staan. Hij zou de komende week gehoord worden als getuige bij de rechter-commissaris in de zaak 26Koper.


Bron: CrimeDocsNL‘schandalige filmpjes’ Straathyena’s: ophef in de Tweede Kamer

Jermaine Niffer dropt video voor – Leven van de Straat ft. Josylvio