in

Beelden gelekt van Mario Kart Tour voor Android & iOS

In Japan waren ze al begonnen met het beta testen van de nieuwe game en een aantal beta-testers hebben wat beelden gelekt online.

Wij hebben dit spelletje vroegah kapot gespeeld op de Nintendo en er is eigenlijk geen andere race spelletje die zo leuk is als Mario Kart. De beelden worden 1 voor 1 van het net afgeschopt dus als je iemand op de hoogte wilt stellen het geheel moet je daar snel mee zijn.

In de onderstaande video kan zie je geen beelden maar kan je wel horen welke characters er beschikbaar zullen zijn en welke parcoursen er beschikbaar zullen zijn!

Onder een andere video stond er een link naar een APK. Deze APK schijnt dus het spelletje te bevatten maar wij zijn te chicken shit om het uit te proberen. Het is namelijk ge-upload vanuit Duitsland en zover wij weten werd deze game alleen beta getest in Japan. Het kan malware zijn of iets anders dus downloaden en installeren op EIGEN risico! Laat wel even weten of het de echte beta APK is zodat anderen ook van de lek kunnen genieten :pTarantino laat trailer los voor ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

Album: Harra – Liefde is Zeldzaam