in

Beef: Peter R. de Vries ging als een valse nicht tekeer tegen Alberto Stegeman vandaag

Beeld credit: RTL Late Night

Alberto Stegeman en Peter R. de Vries kregen een opstootje vandaag tijdens een uitzending van RTL Boulevard. Wat een valse nicht kan die Peter ook zijn hé.

Wij vinden de programma’s van Alberto namelijk top en hij is 9 van de 10 keer ontzettend goed bezig. Zijn content en onderwerpen slaan aan en wij bespeuren dus gewoon een beetje jaloezie bij de Vries, en dat liet hij merken ook.

Hieronder kunnen jullie het gesprek teruglezen: SMFH!

Peter: ”Als we nu even kritisch zijn hè, want ik heb net gezegd dat ik het kinderachtig vind van het OM. Ik vind het ook eerlijk gezegd een beetje schijnnieuws wat jij maakt”.

Alberto: ”Hoezo dan?”.

Peter: ”Omdat ik elke dag op een kazerne een koffertje kan achterlaten of in een ziekenhuis of op Schiphol. Dat zijn dingen die jij vaak doet, dat je laat zien dat je met een valse pas Schiphol op kan komen. Ja, hèhè! Dat is nieuws dat ik elke dag kan maken”.

Alberto: ”Waarom heb je dat dan nog nooit gedaan?”

Peter: ”Rustig maar. Omdat ik dat geen nieuws vind! Het is schijnnieuws, dat kan je elke dag maken.”

Alberto: ”Hij zegt dat hij dat iedere dag kan maken. We kennen elkaar een beetje… Hij doet het nu om… Hij zegt dat hij dat iedere dag kan maken, maar ik heb hem dat nog nooit zien doen.”

Peter: ”Nee, omdat ik het ook gewoon flauwekul vind om dat te doen. Iemand met jouw talenten moet achter echt nieuws aangaan.”

Alberto: ”Dat doen we toch ook! (…) Voor een misdaadjournalist vind ik dit een hele, hele bijzondere opmerking.”

Later in de aflevering vertelt Peter R. de Vries dat hij langer blijft bij RTL, en maakt vervolgens nog een laatste uithaal naar Alberto. ”We gaan in gesprek over misschien nog een eigen programma met ECHT nieuws.” Alberto slaat terug met een comeback: ”Dat zal eens tijd worden.”

Peter, peter, petertje toch…. wat heb jij je van je laagste kant laten zien vandaag. Om te huilen dit…. loser.Kijken: dame bij “First Dates” stelt gelukkig niet teveel eisen

Voor 3.300,- euro kan je een Mercedes AMG abonnement halen