in

Bastiaan (21) trekt 5G-mast omver met trekker: “Ik gehoorzaamde God”

Op meerdere plekken in Nederland zijn de laatste tijd zendmasten in brand gestoken, omdat sommigen denken dat 5G-straling een veroorzaker is van het coronavirus. Bastiaan (21) werd vorige week opgepakt voor het vernielen van zo’n mast, maar hij houdt er zijn eigen redenen op na: “Hoe meer internet, hoe meer we afgestompt raken. Zo missen we de zin van het leven!”

Inwoners van Drachten werden ‘s ochtends vroeg opgeschrikt door een brand. Bastiaan had de trekker van zijn vader in de fik gestoken. Eventjes daarvoor had hij met de trekker een zendmast omvergetrokken. Tegen de politie verklaarde Bastiaan het volgende:

“Mensen weten niet meer hoe ze zonder internet moeten leven en dat vind ik schandalig! Social media, nieuws, videoclips: het brengt alleen maar bagger met zich mee. In de Bijbel lees ik dat we geen afgoden moeten hebben, dus vond ik het hoogtijd om iets aan de internetverbinding in deze regio te doen.”

God had die nacht tot Bastiaan gesproken en had hem ook opgedragen om de trekker aan hem te offeren nadat hij de 5G mast omver had getrokken.

Mensen uit Drachten zijn woedend, geschrokken en boos. Ze willen dat Bastiaan een strenge straf krijgt voor zijn daden. De vader van Bastiaan neemt het voor zijn zoon op en zegt het volgende:

“Als het internet echt zo belangrijk is, zal het ook slim genoeg zijn om zichzelf te redden en herstellen.”

De vader wilt verder niet ingaan op het feit dat zijn zoon de trekker heeft vernield.

Bron: BEAMKijken: welkom bij de 20/20 Booty Olympics

Release-datum van Playstation 5 is gelekt: Sony ontkent en zegt foutje!