in

Bali is van plan toeristen in oktober te verwelkomen

Dat is wat we aan het doen zijn nu met z’n allen. Dromen van op vakantie gaan en een paar weken genieten van een luxe oord of paradijs.

Bali is toch een plek wat voor velen op een bucketlist staat. En de mensen die er zijn geweest, de gelukkigen onder ons, die willen uiteraard weer terug een keer.

De economie van Bali is grotendeels afhankelijk van het toerisme, dat dit jaar natuurlijk een zware klap heeft gekregen als gevolg van de wijdverbreide beperkingen die zijn ingesteld om de aanhoudende wereldwijde gezondheidscrisis onder controle te houden.

via GIPHY

Zoals gemeld door Reuters, zou Bali tegen oktober waarschijnlijk weer voor toeristen kunnen worden geopend, omdat het eiland de uitbraak van het coronavirus effectief heeft kunnen beheersen.

Op het moment van schrijven hebben de autoriteiten op Bali er vertrouwen in dat ze vanaf oktober buitenlandse bezoekers weer zullen verwelkomen.

Plan je droomreis, spaar je geld, geef het niet uit aan onzin maar aan ervaring.Kijken: deze straatnamen kunnen nu ECHT niet meer – moeten ze veranderd worden?

Dave Roelvink rijdt Lamborghini van Mobicep in de prak