in

Badr Hari wil in mei of juni weer terug ring in tegen Rico Verhoeven (video)

Een re-match tussen Rico Verhoeven en zijn rivaal Badr Hari gaat waarschijnlijk sneller gebeuren dan verwacht.

Badr Hari liet in een interview met de Amerikaanse site Bloody Elbow weten dat hij verwacht in mei of juni klaar te zijn om het weer op te nemen tegen Rico Verhoeven.

Op 10 december 2016 vond het eerste gevecht plaats in het Duitse Oberhausen. Verhoeven won, omdat Hari niet verder kon vechten door een armblessure. Hari bleek een scheurtje in zijn onderarm te zijn opgelopen.

“Ik heb nog steeds pijn in mijn arm, maar het gaat met de dag beter. Ik probeer zo snel mogelijk fit te worden. Ik kan niet wachten om weer te beginnen met trainen. De re-match gaat er komen. Ik denk dat mei of juni perfect is.”

Hari mag dan wel de eerste partij verloren hebben, toch is hij ervan overtuigd dat hij de betere vechter is. “Zoals ik na de wedstrijd ook al in de ring zei: hij is een man geworden, maar moet nog meer zijn om mij te verslaan. Hij is nog steeds niet van mijn niveau.”

Echter ligt het tijdstip van de re-match niet alleen aan Badr Hari en Rico Verhoeven. De 32-jarige Badr Hari heeft nog 6,5 maanden celstraf openstaan voor een reeks mishandelingen. Hij is in cassatie gegaan bij de Hoge Raad. Op 7 februari 2017 zal Hari te horen krijgen of de celstraf blijft staan. “Als dat gebeurt, is de kans groot dat hij dit jaar een oproep krijgt om die straf uit te zitten”, liet advocaat Bénédicte Ficq weten. “Bespiegelingen of hij daarna weer op niveau kan kickboksen, laat ik graag aan anderen over.”

Bron: CrimeDocsNLKempi daagt Rico Verhoeven uit voor een gevecht via Instagram

Hoe sommige tijgers gebroken worden om tam naast je te zitten voor een foto