in

Badr Hari plaatst statement online via Facebook: “het had niet zo mogen zijn”

Credit: Instagram/ Badr Hari

Badr Hari heeft een bericht laten plaatsen op Facebook via zijn manager Yassine Hari. Daarin legt hij uit dat hij alles heeft gegeven en dankbaar is voor alle liefde en steun.

Ook geeft Badr nu op zijn beurt aan dat hij voor een derde keer met Rico in de ring zal staan als de fans dit willen zien. Daarnaast roept hij op dat Rico de respect moet krijgen die hij verdient.

Check zijn bericht hieronder.

Lieve mensen,

Ik had jullie graag deze overwinning gegeven, maar Allah had het anders gepland. Ik voelde zoveel liefde en steun in aanloop van dit evenement, en dat zal ik van mijn leven niet meer vergeten. Ik heb alles geprobeerd voor jullie, maar het had niet zo mogen zijn.

Verder wil ik dat jullie Rico de respect geven die hij verdient, want hij is écht een stukje greatness in die ring. Ik ben trots op hoe wij onze mooie kickbokssport op het hoogste niveau etaleren, daar heb je meerdere partijen voor nodig en ook hij heeft daar een aandeel in.

Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor alle steun, er is niemand die ik deze overwinning meer gunde dan jullie. Als de fans geïnteresseerd zijn in een derde clash, dan gaan we dat doen. Zo niet; doe ik dat niet.

Ik hou van jullie,
-BHBadr Hari verliest partij in de derde ronde door blessure

Kijken: Rico Verhoeven over de blessure van Badr Hari & ruzie met Hesdy Gerges