in

Babyuilen slapen op hun buik “Face Down”, omdat hun hoofd te zwaar is

Alle baby’s worden geboren met een hoofd dat te groot is voor hun lichaam, maar bij babyuilen is de kop zo zwaar dat ze met hun snuit naar beneden moeten slapen.

De afbeelding is voor het eerst online opgedoken als een soort meme, want de afbeelding heeft eerlijk gezegd ook een soort van “ga nou naar huis uil, je bent dronken” vibe.

Hoewel de betrouwbaarheid van de bron en bijhorende bewering in de eerste instantie in twijfel werd getrokken, blijkt deze in feite waar te zijn met meer foto’s die online te vinden zijn van jonge uilen die face down liggen te pitten waardoor het geheel eigenlijk nog meer fascinerend wordt.

Kortom, volwassen uilen slapen rechtop op hun poten omdat ze volledig ontwikkeld zijn, maar de jonkies worstelen nog met het gewicht van hun kop, dus moeten ze gaan liggen op hun buik, meldt IFL Science.

Een Twitter-gebruiker heeft enkele foto’s gedeeld om de theorie te bevestigen.Jankerds: 1 keer rellen meegemaakt en de politie vindt dat ze de grip op de samenleving verliezen

Smaakjes van e-sigaretten worden verboden