in

Baby half dood geslagen, omdat hij papa stoorde tijdens het gamen

De twee maanden oude baby Dilano werd door zijn 21-jarige papa Bram L. bijna dood geslagen, omdat hij papa stoorde tijdens het spelen van het videospel FIFA.

De baby was een vrolijk en rustig jongetje. Hij huilde enkel als hij honger had. Echter was dat voor zijn vader Bram L. voldoende om zijn zelfbeheersing volledig te verliezen. Hij gaf de baby niet een flesje, maar een vuistslag op het hoofd. Zware hersenschade is het gevolg. Het jongetje zal voor de rest van zijn leven invalide blijven.

Volgens de mama van Dilano gedroeg Bram zich voorbeeldig. Ook was hij nooit agressief tegen haar. De mama van Dilano kan het niet bevatten. Bram zit in de cel en blijkt al vier keer de baby mishandeld te hebben. Dat deed hij terwijl de mama even weg was of even aan het slapen was. “Ik merkte het natuurlijk als zijn gezichtje blauw was, of als hij striemen op de borst had”, zei ze tegen de politie. “Maar Bram had daar altijd een uitleg voor.”

De 21-jarige vader uit Westende verloor begin augustus voor het eerst zijn zelfbeheersing. Hij pakte Dilano zo stevig vast, dat Dilano rode striemen opliep. Een paar dagen later sloeg hij zijn zoon een blauw oog. Hij beweerde tegenover zijn vriendin dat hij de baby per ongeluk tegen de toog in de keuken had gestoten. Eerder deze maand gooide hij de baby ruw in zijn zitje en op 4 september ging hij nog een stap verder.

Dilano huilde, omdat hij honger had. Bram L. was het videospel FIFA aan het spelen en werd geïrriteerd, toen de baby zijn plezier verstoorde met zijn gehuil. Bram gaf de baby een vuistslag op het hoofd met als resultaat dat Dilano twaalf breuken in zijn schedel opliep en zijn linkerhersenhelft werd “tot moes” geslagen.

“Bram ging er enorm in op als hij een videospelletje speelde, maar dit had ik nooit verwacht.”

De mama van Dilano lag op dat moment in de kamer ernaast te slapen. Toen zij wakker werd, merkte zij dat haar zoon amper reageerde. Het stel is met de baby direct naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek hoe ernstig de situatie was. De dokters hadden een hard hoofd in zijn overlevingskansen. Echter wist het jongetje te overleven. Zulke zware verwondingen konden niet het resultaat zijn van een “spijtig” ongelukje, dus werd de politie ingeschakeld door de doktoren in het ziekenhuis.

Zowel Dilano’s papa, mama als oma werden direct opgepakt voor verhoor. Oma kwam direct weer op vrije voeten te staan. Beide ouders hebben een nacht in de cel doorgebracht. Bram L. bleef in eerste instantie volhouden dat hij van niets wist. Uiteindelijk heeft hij toch bekend.

Het jonge gezin was gelukkig. Alles leek hen voor de wind te gaan. De geboorte van Dilano was niet gepland, maar het geluk wat hij de jonge ouders bracht, overstemde alles. Dilano was een gezond jongetje, rustig en altijd vrolijk. Nu is de baby getekend voor het leven. In het UZ Gent vecht hij tegen zijn zware verwondingen, die hij opliep door zijn vader. Dag na dag gaat het beter met hem, maar hij zal nooit meer volledig herstellen. De baby liep zware hersenschade op en zal altijd invalide blijven.

Bram L. verschijnt vandaag voor de rechter. De rechter zal beslissen over het lot van Bram. Eerder werd Bram veroordeeld voor drugsfeiten en werd hij onder voorwaarden op vrije voeten gesteld. De politie heeft ook het huis van het jonge gezin doorzocht. Daar werd drugs aangetroffen.

Bron: CrimeDocsNL / Foto: ifOke… dus The North Face moet ons niet, waarom zouden wij nog shit van ze kopen?

Het is vandaag exact 20 jaar geleden dat 2Pac op 25-jarige leeftijd overleed