in

“Baby Driver 2” script scenario staat klaar voor verfilming, dit is wat we weten tot nu

Een scenario of script kan gezien worden als een blauwdruk van een film, videospel of televisieserie. Het beschrijft alles wat er te ‘zien’ en te ‘horen’ is in de film en we kunnen bevestigen dat die van Baby Driver 2 gewoon klaarligt om te verfilmen.

We horen en lezen al maanden geruchten over een vervolg op Baby Driver. Gezien het immense succes van de eerste film in 2017, die wereldwijd $ 226,9 miljoen opleverde was het bijna zeker te noemen dat er een vervolg aan zat te komen. De film met in de hoofdrol Ansel Elgort trok grote menigten, ontving lovende kritieken en werd beloond met 3 Oscar-nominaties.

Op Twitter verklaarde regisseur Edgar Wright het volgende over een eventuele vervolg: “We hope to make it real soon if all the planets align…

Ondertussen vertelde Ansel Elgort (Baby) het volgende aan MTV:

“Edgar has shown me the script. I think it’s going to happen. I think there will be Baby Driver 2. It has a different title actually. You’re gonna have to ask Edgar that, though.”

We zouden binnenkort een officiële bevestiging moeten verwachten… Hoewel beide mannen momenteel behoorlijk druk zijn kan dat dus nog eventjes duren. Edgar Wright werkt aan zijn volgende film, Last Night in Soho, terwijl Ansel Elgort de cultfilm West Side Story filmt, waarin hij Tony speelt.We hebben het PERFECTE cadeau gevonden voor iemand die je niet zo leuk vindt

Volgens wetenschappers gaan we straks maden eten als vlees en proteïne vervanger