in

Baba Yaga over Frenna en zijn line “Ik ruil een dark skin in voor een barbie”.

Een line uit de track 777 van Frenna is een beetje verkeerd gevallen bij heel veel mensen.

Het gaat om de line: “Ik ruil een dark skin in voor een barbie”. Frenna geeft zelf aan dat die zin anders overkomt dan het bedoeld wordt en heeft zijn excuses daarvoor aangeboden via Facebook.

Via Funx: “Met die line bedoel ik meer dat mijn stroom zo hoog is, dat ik zo kan switchen. Ik zou nooit een dark skin beledigen. Dat zijn mijn grootste fans. Zonder mijn dark skinned ladies ben ik echt niemand.” “Ik zeg eerlijk, op het moment van schrijven, dacht ik er niet zo aan. Een barbie kan van alles zijn. Het heeft in mijn ogen niks met huidskleur te maken.”

Zijn excuses op Facebook worden door velen ook niet geaccepteerd.

capture

Dan heb je nog gasten zoals Baba Yaga die je meteen een nekschot geven als je zo een misselijk opmerking maakt. Baba Yaga sleept die man echt door de stront ervoor. Het lijkt wel of Baba Yaga er oprecht van geniet allemaal ondanks hij zelf ook hele nare en best wel discriminerende dingen roept maar goed… Het zal voor Baba wel een soort van ‘wie de bal kaatst’ actie zijn.

Bekijk zijn Frenna roast hier bovenaan de pagina LMFAO!Kanye West geboeid naar ziekenhuis voor “psychiatrische evaluatie”

Dit is de volgende en enige die een titelgevecht verdient tegen Conor McGregor