in

Baas laat personeel zoveel vakantie nemen als ze zelf willen

29_f9_myhotel
De Duitse zakenman Ullrich Kastner begrijpt het helemaal met zijn nieuwe regel voor als zijn personeel: Vakantie nemen wanneer je wilt zonder loon in te leveren.

De werknemers van Kastner mogen een jaar lang gebruik maken van het geheel. Al het werk moet echter wel af zijn voordat ze gebruik maken van het vakantie regel.

Kastner gelooft in zijn team:

“Ze hebben bewezen dat ze verantwoordelijk zijn en dat is precies wat ik wil.”

De baas van de 37 Myhotelshop-medewerkers denkt dat het personeel zelfs slimmer, harder doelgerichter en sneller te werk zal gaan om gebruik te kunnen maken van de vakantieregeling. Ook zijn er minder mensen ziek en zijn ze gemotiveerder als ooit.

De dertig-jarige Rebekka testte dit nieuwe systeem uit met een klein groepje collega’s en het beviel haar erg goed. Ze heeft maar vijf dagen extra vakantie genomen. Meestal was dat om het weekend te verlengen nadat de deadlines gehaald waren. Rebekka geeft ook aan dat ze beter heeft leren plannen door het nieuwe systeem.

“Als je je werk goed verdeelt, dan heeft het gevolgen voor je vakantie. Zo kan je ontspannen wanneer je dat echt nodig hebt.”

Bron: FUNXOMFG: Man gaat dansen en wordt INEENS achterna gezeten door TIJGERS!!!!

Op oudejaarsavond wil Pablo alleen het beste van het beste