in

Baardtransplantatie: nieuwe hype onder “ijdele mannen”

Schijnt nogal een dingetje te worden dit onder mannen die geen baard kunnen groeien al hing hun leven ervan af… poor suckers!

Je leest zo af en toe dat baarden uit de mode zijn, of vies zijn of nog meer gezeur en onzin daarover maar baarden laten staan heeft NOOIT iets met mode te maken gehad. Het kan niet IN of UIT zijn. Het is gewoon een mannelijke eigenschap. Daarnaast, je hebt het of je hebt het gewoon niet. Nou niet helemaal dus…

Over vies gesproken en de vrouwen die een baard daarom onaantrekkelijk vinden. Ik heb een baard en ik was die fucker elke dag, dat kunnen we niet over jou zeggen hé mevrouwtje. Met dat lange haar van je. Hoe vaak was jij je haar? 1 of 2 keer per week? Soms 1 keer in de 2 weken? Zullen vast meer poepbacteriën in dat haar van jou zitten dan in mijn baard. Maar goed, we dwalen af….

Terug naar de baardtransplantatie voor de “ijdele mannen” onder ons, er is nog hoop voor jullie ….

Voor de mannen onder ons die graag een baard willen maar deze niet grof kunnen groeien zelf is er een oplossing. Een plastische chirurg uit New York en Miami deed vroeger een handje vol behandelingen per jaar maar doet er nu ongeveer drie per week.

‘Klanten willen volle baarden omdat het er mannelijk uitziet, baarden zijn een belangrijk mannelijk kenmerk’

Voornamelijk ‘hippe’ en ‘modieuze’ mensen komen voor een behandeling en dan met name mensen met een creatief beroep. Denk hierbij aan kunstenaars en architecten. Ook in Nederland merken bedrijven dat er meer vraag is naar een behandeling.

Een baardtransplantatie wordt op dezelfde manier uitgevoerd als een haartransplantatie. Haarzakjes worden dan van de borst of hoofdhuid verwijderd en vervolgens weer in het hoofd geïmplanteerd. Een baard- of snortransplantatie is een dagbehandeling waar zo’n 4 tot 7 uur voor nodig is. De kosten hiervan starten vanaf 800 euro. Er is dus nog hoop voor de baardloze mannen onderons.

Bron: GewoonVoorHemDroombaan: Reis naar 40 bestemmingen in 12 maanden tijd

Master P heeft nu zijn eigen merk Ramen Noodles genaamd – Rap Noodles