in

Azealia Banks heeft zojuist carrière zelfmoord gepleegd

Azealia Banks VS Eminem beef Fakka nl urban lifestyle blog online magazine

Azealia Banks is een vervelend persoon en iedereen weet dat. Ze is bloed irritant en neemt geen blad voor de mond maar, er zijn levels tot die ish… #LOL

Als er iemand op aard is die vervelender kan zijn dan Azealia Banks en dat 100 x zo erg is dat ‘Eminem’ wel. Dus je zou jezelf afvragen of het wel zo verstandig is om zo een stunt uit te halen als die van Azealia Banks. Zie wat ze deed hieronder:
Azealia Banks VS Eminem Fakka NL urban lifestyle blog online magazine

Het gaat om het feit dat Eminem in de cypher met zijn label genoten een opmerking maakte over Lana Del Rey en Ray Rice die zijn vrouw K.O sloeg in een lift waar beelden van zijn vertoond op het internet. Ze neemt het dus op voor haar vriendin maar ze staat niet 100% achter haar woorden, want later tweete ze het volgende.

Waar het om ging is deze verse van Em:

“But I may fight for gay rights, especially if the [expletive] is more of a knockout than Janay Rice/ Play nice? [Expletive] I’ll punch Lana Del Rey right in the face twice, like Ray Rice in broad daylight in the plain sight of the elevator surveillance/ ’Til her head is banging on the railing, then celebrate with the Ravens.”

Als er iemand is waarvan wij vinden dat die nutteloos is voor de hiphop game in het algemeen is dat ‘Azealia Banks’ wel. We hopen ook dat Eminem er voorgoed iets aan doet en haar begraaft gewoon. #SorryJuvenile & Drake – Sho Me Love

#Horror: Als je iemand over z’n nek wil laten gaan moet je diegene dit laten kijken