in

Avatar: The Last Airbender Live-Action Remake dit jaar nog op Netflix

Een live-action remake van Avatar: The Last Airbender wordt dit jaar verwacht op Netflix en dat is natuurlijk goed nieuws voor mensen die fan zijn van Avatar!

De fantasy-adventure-serie was één van de meest populaire tekenfilms van het midden van de jaren 2000, toen het werd uitgezonden op Nickelodeon, dus het nieuws van een verfijnde live-action remake is hartelijk verwelkomd door fans van de show.

De voortgang lijkt echter traag te zijn geweest, sinds de aankondiging voor het eerst werd gedaan in 2018, waardoor fans ongeduldig zijn geworden om de personages weer in actie te zien.

De live-actiereeks volgt de avonturen van zijn geanimeerde tegenhanger, die het verhaal vertelde van de 12-jarige Aang en zijn vrienden in een wereld die is verdeeld in vier landen op basis van aardse elementen; de Air Nomads, Earth Kingdom, Fire Nation en de Water Tribes.

Elke natie was de thuisbasis van een select aantal mensen die het element van hun natie konden beheersen, bekend als ‘Benders’, hoewel er één personage was dat alle vier de elementen kon masteren; namelijk de avatar.

Helaas heeft Netflix nog steeds geen officiële releasedatum voor de nieuwe show onthuld, hoewel het fans een dikke teaser heeft gegeven door “Avatar: The Last Airbender” toe te voegen als een vermelding op de website.

Avatar: The Last Airbender wist enorm veel (jonge) fans te strikken en nu de serie terugkomt naar Netflix zal die beslist een grote hit worden. De originele makers, Bryan Konietzko and Michael Dante DiMartino, zullen mee sleutelen aan de nieuwe serie.Vrouw lijdt aan dodelijke infectie na het bijten van nagels

Crazy: ‘Bijbelse’ sprinkhanenplaag met zwermen ter grootte van steden verwoesten Oost-Afrika op dit moment