in

Autobestuurders kunnen nu een boete verwachten bij 1 km te hard rijden

Ja je leest het goed… je kan een boete thuis verwachten als je maar 1 … één… 1 freaking km te hard rijdt tegenwoordig.

Er zijn er vorig jaar al 69.000 uitgedeeld namelijk. Die boete is 20 euro, inclusief 9 euro administratiekosten. ,Belachelijk’, vindt Geert Priem, voorzitter van politievakbond ANPV.

Het is ook belachelijk omdat het gewoon een verkapte vorm van belasting is. Daarnaast kan je justitie toch niet meer serieus nemen nadat je een boete hebt gehad voor 1 km te hard rijden?

Stel je voor dat je iemand moest inhalen of een gevaarlijke situatie moest voorkomen en daarom even moest trappen. Zodoende rij je 106 km waar je 100 km per uur mag. Krijg je weer een heel gedoe met papierwerk en een bezwaar indienen.

Sinds vorig jaar zijn alle flitspalen in Nederland vernieuwd en gedigitaliseerd. Dat betekent dat ze 24 uur per dag en zeven dagen per week aan staan. Ook is het aantal trajectcontroles uitgebreid.

Het moet niet gekker worden in dit land. Je wordt van alle kanten leeg getrokken door de staat. En maar hard werken voor bijna niks… En dan ook nog die vervloekte A2 tussen Amsterdam en Utrecht (zie bovenstaande filmpje). Al die miljoenen voor het kabinet om weer over de balk te smijten. Nu weten jullie mede waar ze vandaan komen…

De flitspaal die overigens het meeste geld in het laatje van het Rijk brengt, staat in medialand Hilversum. Om precies te zijn: aan het Oostereind. De ,,lucratieve flitspaal” leverde vorig jaar gemiddeld 710 euro per uur op, wat neerkomt op bijna twaalf boetes per uur. Elke vijf minuten was het raak: 102.966 boetes ter waarde van 6.237.365 euro.

Bron: ADCringe Compilation – WTF is wrong with these people ????

De trailer van THOR – RAGNAROK is hier en hij is kei en keihard!!!