in

ATTENTIE: VIVO (Spaar) pannen van Albert Heijn zijn levensgevaarlijk???

Een mevrouw genaamd Cynthia Harms plaatste vandaag een hele opmerkelijke post op Facebook die mega viral aan het gaan is.

Het gaat over een pannenset die ze had gekregen van Albert Heijn waar ze voor gespaard had. Die pannen schijnen teflon te bevatten wat levensgevaarlijk is en als sinds 2015 verboden is in Nederland.

Haar ogen begonnen te branden na gebruik van de pannen en haar vogels vielen dood neer binnen een kwartier. Het schijnt dat meer mensen het zelfde hebben meegemaakt.

Volgens de vrouw geeft Albert Heijn aan geschrokken te zijn van het geheel en voert op dit moment een onderzoek uit.

Verder staat er op de website van Albert Heijn dat er wel degelijk een teflon laag zit op de pannen maar dat de schadelijke stof PFOA niet is gebruikt.

capture

Het bericht is inmiddels 4000 keer gedeeld en heeft bijna 3000 likes.

Wij kunnen geen officiële berichtgeving van Albert Heijn terugvinden hierover maar dat zal gauw genoeg komen voor iets wat zoveel aandacht aan het krijgen is op dit moment.

Dit was de post van mvr Harms op Facebook:

Vogels dood door de pannen van albert heijn.

Ik heb de pannen van aheijn gespaard. Hadden de pannen schoongemaakt voor wij ze gingen gebruiken. Wij zijn echte vogel liefhebbers die bij ons gewoon in een grote boom in huis zitten. Wij gingen zuurkool opbakken en mijn ogen begonnen enorm te branden dat ik tegen mijn man zei kan je de afzuigkap wat hoger zetten want mijn ogen branden. Een kwartier na het eten vielen mijn vogels dood op de grond. Oorzaak teflon vergiftiging. Nou heb ik gelezen dat teflon vanaf 2015 verboden is. Als ik al enorme branderige ogen krijg en mijn vogels zijn overleden dan zijn het wel enorme schadelijke pannen. Heb al mijn pannen weggegooid die ik bij jullie gespaard had. Ben enorm verdrietig het waren mijn kindjes en in een kwestie van een kwartier mijn kindertjes dood. Ik wil de mensen waarschuwen als je vogels heb kijk alsjeblieft uit met die pannen. Ik krijg niet mijn kindjes terug maar hoop wel dat mensen goed kijken of er teflon in zit, dat is echt schadelijk.
Iedereen bedankt voor de reacties. Ahijn heeft contact met mij opgenomen en ze hebben na mij vandaag meerdere klachten gehad. Zelfde klachten en vogels die zijn overleden. Ze gaan de koekenpan onderzoeken. Ze zijn hier ook van geschrokken en gaan onderzoek instellen.Eigenaar WorldStarHiphop ‘Lee O’Denat’ vandaag overleden

Drake verplaatst opnieuw twee concerten Ziggo Dome