in

At The Movies: Nieuwe Bond-film binnen 3 jaar

media_xll_1573693

De nieuwste James Bond-film zou binnen drie jaar in de bioscopen moeten verschijnen. Die verwachting uitte filmstudio MGM dinsdag tegenover persbureau Reuters. De studio hoopt ook snel een nieuwe regisseur aan te wijzen na het vertrek van Sam Mendes.

MGM is al bezig met het ontwikkelen van een nieuwe scenario voor de 24ste film over de Britse geheim agent. ‘We zijn bijzonder opgewonden over de franchise en we kijken ernaar uit om snel een nieuwe regisseur te kunnen aankondigen’, aldus MGM-directeur Gary Barber.

‘We werken momenteel met onze partners aan een nieuw scenario en we hopen de film binnen de komende drie jaar uit te kunnen brengen’, vervolgt Barber. Hij gaf nog geen details over een eventuele cast, maar wel zeker is dat Daniel Craig de rol van 007 nog twee films zal spelen.
De laatste Bond-film Skyfall bracht wereldwijd 1,1 miljard dollar (ruim 8,5 miljard euro) op en is daarmee de meest succesvolle Bond-film aller tijden. Ondanks het grote succes besloot de Britse regisseur Mendes te stoppen om zich op andere projecten te richten.Video: Ronnie Flex – Tankstation (Prod. Boaz v/d Beatz)

Track: Bobso – From Africa To Surinam