in

Arnhemmer laat vriendin naakt over straat lopen met bordje ‘hoer’

Ik vond dat eigenlijk wel creatief van mezelf

ASSEN/ ARNHEM – Tegen een 32-jarige man uit Arnhem is een celstraf van anderhalf jaar geëist voor mishandeling. Verder zou hij zijn ex-vriendin uit Hoogeveen hebben gedwongen naakt de straat op te gaan, meldt Dagblad van het Noorden. Zij had daarbij een bordje van piepschuim om haar nek met het woord ‘hoer’ erop.

Dat bleek allemaal tijdens een zitting in de rechtbank van Assen op dinsdag.

Het slachtoffer werd tussen juni 2014 en 16 juli 2016 meerdere malen mishandeld door haar vriend. Ze hadden maar een paar maanden een relatie en hebben elkaar leren kennen via een chatsite.

De dader vermoedde dat zijn vriendin vreemd ging met de bovenbuurman. Vanaf dat moment begonnen de mishandelingen en begon hij met slaan. Ze liep zelfs een gebroken ruggenwervel op.

Hij wilde haar extra straffen voor het vreemdgaan door haar naakt over straat te lopen met een bordje om haar nek.

Eigenlijk wilde ik weggaan. Maar zij zei dat ze alles wilde doen om te zorgen dat ik bleef. Toen bedacht ik dat van het bordje met hoer en dat zij daarmee naakt de straat op moest lopen. Ik vond dat eigenlijk wel creatief van mezelf.”

Volgens de buurvrouw zag ze de Hoogeveense slachtoffer met een bordje lopen over straat en zat onder de blauwe plekken. Ze had alleen een string aan en probeerde haar borsten te bedekken.

De Arnhemmer, die in het bezit is van een lang strafblad en volgens deskundigen meerdere stoornissen heeft, ontkent de mishandelingen. Hij schuift de schuld in de richting van een eerdere vriend van de vrouw uit Hoogeveen.

Het O.M. verklaarde het volgende over het geheel:

Wat haar is overkomen, dat zij bijna naakt de straat op moest, is buitengewoon vernederend geweest.

De rechtbank doet over twee weken uitspraak. De man is ondertussen veroordeeld voor meerdere strafbare feiten die losstaan van deze zaak.

Bron: dvhn.nlOke… er is een nieuwe killer clown film uit genaamd – Terrifier

15 grappigste tweets over Temptation Island aflevering 11