in

ArmoWasRight vraagt via nepaccount op Twitter om uitleg en noemt ons haters

Het volgende werd gister naar ons getweet via een nepaccount: Trending 1 op Youtube 500.000 views? Jullie zijn haters @FakkaNL

We zouden er niks mee gedaan hebben als Armo zelf de tweets niet had geliked.

Of we met zekerheid kunnen zeggen dat Armo een fake profiel heeft aangemaakt om dit naar ons te tweeten… Nee .. maar dat is toch echt wel iets wat je verwacht van dat jongetje.

capture

MAAR…..de vraag aan ons is dus eigenlijk waarom wij de videoclip en zijn debuut single niet hebben gepost op onze website. Daar zijn natuurlijk een aantal redenen voor en de voornaamste is dat onze bezoekers dit helemaal niet zullen waarderen.

Ten tweede zeggen de disslikes op de video ook echt heel erg veel.

Guppie… je video heeft meer dan 30.000 disslikes. Je kan disslike bot roepen wat je wilt maar diep van binnen weet je dat je één en al puin bent. Dat betekent dat wij jou en je muziek helemaal niet serieus nemen dus nee, ook je tweede, derde of vierde single zullen wij niet posten.

Dit artikel is ook om aan te duiden dat wij die like hebben gezien. Dit is dus meer een persoonlijke boodschap. Je weet wie er achter dit platform zitten. Do not go there…

capture

Dit zijn de eerste tien comments bij Puna op Facebook: Duh…

capture

Nummer #1 trending of niet. Als de video van Patrica Paay op Youtube had kunnen staan zou het de komende jaar op nummer 1 blijven staan en zou het per dag twee miljoen views pakken en dat zelfs op een account met 0 subscribers. Ze wordt in die video simpelweg gewoon in de bek gepist en meer niet….

Dat zou dus betekenen dat mensen je video niet alleen bekijken omdat ze het mega goed vinden. Sommige willen bijvoorbeeld gewoon lachen of kapotgaan van plaatsvervangende schaamte.

Hopen jou en je fans? hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.Agent doet huilie huilie om 900 euro deurwaarder verhaal en uitzetten gezin uit woning

CASH ME OUSSIDE’ GIRL — I’LL WHIP ALL THEM KARDASHIAN ASSES!!!