in

Armoo zegt dat hij gaat stoppen als mensen niet aardig tegen hem gaan doen

1 april met een vleugje pijn

Gezien het 1 april is kan je er soort van zeker van zijn dat dit gewoon een grap is maar de verborgen waarheid in zijn Instagram post wekt wel enigszins wat medelijden op.

Is het niet tijd dat wij Armoo collectief gewoon een tweede kans in het leven moeten geven? Het is 1 april, we knowwww….. Zucht.

Je moet echt een dikke huid hebben om te doorstaan wat deze jongen dagelijks over zich heen krijgt. Hij gaf twee weken geleden nog een emotionele interview af bij Club HUB op Youtube. Hij barstte daar in tranen uit tijdens een verhaal over zijn vader m.b.t. een neppe Rolex.

Zijn voormalige DJ en producer ‘Aryan Parsa’ ging vervolgens het internet op om te vertellen dat zelfs dit verhaal nep is en dat ze samen die Rolex ergens zijn gaan ophalen voor 100 euro. Dat is in het onderstaande filmpje te zien.

Maar dat is het probleem dus eigenlijk. Deze jongeman heeft zo heel erg veel fake ass shit gedaan dat het gewoon moeilijk is om te onderscheiden wat nu nep of echt is. Helaas zal dit hem voor de rest van zijn leven achtervolgen. Er zijn geen shortcuts in het leven… je zal op een gegeven moment altijd de prijs moeten betalen hiervoor.

Nu even terug naar die post op Instagram. Hoe erg is het nou dat je zoiets naar buiten moet brengen op 1 april, het waarschijnlijk nog meent ook maar altijd de optie nog hebt om het achteraf af te schuiven als een grap als mensen je alweer niet serieus nemen.

Of mensen gaan eindelijk normaal tegen mij doen. Ipv mij uitschelden omdat ik neppe pranks maakte in 2016 of ik verdwijn van Internet voor onbepaalde tijd. Als deze mensen die mij dm’n zogenaamd allemaal achter me staan laat je dan ook hier horen en niet alleen via DM. Fuck geld verdienen op deze manier man ik hoef het niet meer

Zijn overstap vanuit het vloggen naar de muziekindustrie heeft ook voor heel veel controversie gezorgd. Het was eigenlijk best wel een logische keuze om te maken. Als je ziet dat het één niet meer werkt, ga je op zoek naar het ander. Als je in de tussentijd heel veel bereik hebt opgebouwd is een overstap naar muziek eigenlijk snel gedaan.

Deze post is dus eigenlijk gemaakt voor de mensen die dit lezen. Haal hier een les uit. “Fake it till you make it” gaat niet altijd werken zoals jij dat wilt. Er zijn geen shortcuts in het leven en alleen ‘skeletons in the closet’ als je het op deze manier doet.
Het pad die Armoo heeft gekozen in het leven gaat gepaard met ontzettend veel fake love, pijn en verdriet. Mensen zullen altijd lachend naast je zitten, naar je kijken alsof je een debiel bent terwijl je eigenlijk gewoon kapot gaat van binnen…..

Armoo heeft opzicht wel veel echte fans die hem geweldig vinden en bewondering hebben voor zijn doorzettingsvermogen en succes. Maar als je als een legend de boeken in wilt gaan is dit niet de manier.15 grappigste tweets over Temptation Island aflevering 11

Super LIT buiten bij feest Daily Paper x Smib in Amsterdam West