in

Armo reageert op Adje – Je hebt geen reden om je met mij bezig te houden…

Armo heeft een reactie geplaatst onder de post van Adje op Instagram.

Wij kunnen ons niet voorstellen hoe het is om zo ongelooflijk veel kritiek te krijgen dagelijks. Hoe hou je het vol is de vraag? Zoveel disslikes en haatreacties op alles wat je doet. Aan de andere kant toch ook weer fans die het voor je opnemen en alles wat je doet gewoon tof vinden. Ook al ben je wack als de tering op alle fronten…

Een hele benarde, onwerkelijke en bizarre situatie dit.

Dit is de reactie van Armo onder de post van Adje op Insta:
Ik kan het lang of kort houden maar om gewoon straight te zijn als je mij of mijn muziek shit of bagger vind luister je er niet naar der is geen reden voor jou om je met mij bezig te houden. Zijn genoeg mensen die het een dope track vinden als je probeerd een of andere beweging tegen mij te lanceren doe je ding. Ik stop niet. CiaoSpicy Skittles zijn real AF dit jaar dus wat gaan we daaraan doen?

Boef bracht een video uit voor – Slapend Rijk ft. Sevn Alias