in

Arie Boomsma zegt: “Johan Derksen is geen racist”

Dezelfde man die eerder een oproep deed aan adverteerders om van Veronica Inside afstand te nemen, heeft dinsdagavond in RTL Boulevard gezegd dat hij denkt dat Johan Derksen geen racist is. Dit zei hij naar aanleiding van de meest recente aflevering van het programma.

Dat staat sinds gisteren op de website van de Telegraaf.

“Het gesprek van Johan met Natacha, zette me aan het denken. Ik dacht toen ineens: ik geloof hem eigenlijk wel. Ik geloof niet dat Johan Derksen echt een racist is, zoals je racisten hebt in de extreemrechtse en fascistische hoek. Dat is Johan Derksen zelf niet”, laat Arie weten.

“Ik ben ervan overtuigd dat hij ongelukkige woorden kiest, ouderwets is en in een programma beweegt waar racisme wel degelijk de toon is en waar ze het nog steeds over ‘negers’ en ‘Marokkaantjes’ hebben. Dat programma doet dat wel, maar ik ben ervan overtuigd dat Johan niet een racist is. Dat zag ik maandag heel duidelijk”.

En nog wat slap gelul wat je op de website van de Telegraaf kan lezen.

Het volgende is zo een beetje hoe mensen reageren op Twitter n.a.v dat artikel over Boomsma in de Telegraaf. Het is niet echt positief allemaal…

Even een vraag aan onze bezoekers: vinden jullie dat ze bij VI moeten praten over dit soort maatschappelijk issues of moeten ze het gewoon puur houden bij voetbal voortaan?

Laat weten via social media a.u.b.

Mensen kunnen namelijk veranderen. Hun gedachtewijze kan veranderen, hoe ze over bepaalde dingen denken of hoe ze tegenover bepaalde zaken staan kan veranderen. Daarnaast heb je ook gewoon mensen die nooit zullen veranderen. Ook niet na zoveel commotie. Maar duidelijk is het wel allemaal. Anders had het niet zoveel teweeggebracht….Kijken: Mina moest verplicht douchen terwijl mannelijke detentiebegeleiders toekeken

Kijken: Nelly (96) is doodongelukkig door corona en gaat in hongerstaking