in

Area 51 bestorming krijgt Live Stream zodat iedereen kan meekijken

Credit: Area 15/ Facebook

Er komt een live stream van de bestorming op 20 september en dat gaat geregeld worden door mensen van Area 15. Ze plaatsten deze aankondiging op hun Facebook pagina.

Er zijn nu ongeveer 2.000.000 mensen wereldwijd aan het samenspannen om Area 51 te bestormen. Het plan is om Aliens te bevrijden en daar hopelijk ooit kinderen mee te krijgen. Dit gaan ze bewapend met kiezelstenen en JetPacks uit GTA doen. Daarnaast willen ze wat geile Alien tech/ hardware jatten en dat allemaal zonder gepakt te worden door de autoriteiten.

Zij zijn er klaar voor, de US Airforce is er klaar voor en wij zijn er al HELEMAAL klaar voor gestoomd. Dit wordt er eentje! Hier gaat sowieso een (comedy) film over gemaakt worden. Mark my words!

Area 15 via FB:

Okay. Now we’re curious too about what’s going to happen on 9/20 at the storming of #AREA51. We’re going to live stream the “event” here at #AREA15 to watch what goes down. And, of course, costumes and tin foil hats are required. Interested? Leave your information and we’ll send you the details. https://area15.com/contact/

#Area51raid
#Area51memes #Area51?

Dit was een PSA (public service announcement) vanuit Fakka headquarters. We houden jullie uiteraard op de hoogte van alle nieuwtjes m.b.t. de Area 51 bestorming.

Over en uit.Ladies: Een gemene vriendin is eigenlijk je beste vriendin

Nicki Minaj is wel down om Catwoman te spelen in nieuwe Batman film met Robert Pattinson