in

Apple looft $ 1 miljoen beloning uit aan degene die een iPhone kan hacken

Dit betekent dus niet dat je miljonair kunt worden door je telefoon te jail breken. Het volledige bedrag van een miljoen dollar gaat naar de persoon die de kernel – de kern van het iOS-systeem – kan hacken.

Nog eens $ 500.000 wordt aangeboden voor degene die een netwerkaanval kan orkestreren waarvoor geen gebruikersinteractie aan de telefoon nodig is. Er is ook een bonus van 50 procent voor hackers die zwakte in het nieuwe besturingssysteem kunnen vinden terwijl ze nog in bètavorm zijn (voordat het publiek bekend wordt).

Apple deed dit soort shit vroeger alleen op invite only. Ze hebben de boel opengegooid om te zien wat eruit komt.

Ivan Krstić,head of security engineering bij Apple, kondigde de wijzigingen aan het programma aan terwijl hij een lezing gaf op de Black Hat Conference in Las Vegas. Zoals gemeld door Forbes, onthulde Krstić ook dat de bugbounty ook tot Macs, watchOS en het Apple TV-besturingssysteem betreft.

Heel veel succes met het vinden van een exploit! Wie weet is dit je talent alleen wist je het nog niet….Het drinken van slechts drie koppen koffie per dag kan migraine-aanvallen triggeren

Het is officieel, uit onderzoek blijkt dat mannen hun vrouw meer stress geven dan de kinderen