in

Amsterdamse clubs willen leeftijdsgrens in plaats van 1,5-meterregel

Amsterdamse clubs willen afzien van de 1,5-meterregeling zodra ze weer opengaan. Met andere maatregelen, zoals een leeftijdsgrens en temperaturen aan de deur, willen ze toch veilig van start.

Ze willen het een gooi geven met twintigers en dertigers. Mensen die ouder zijn en behoren tot een risicoleeftijd zouden dus eigenlijk niet naar binnen mogen en worden aan de deur geweigerd. Is eigenlijk best wel een vorm van discriminatie dit hoor hahahaha. Blijf thuis with ur old ass, u ain’t welcome….

“Onder jongeren is het risico op besmetting heel erg klein, wijzen de cijfers uit,” zegt voorzitter Pieter de Kroon van het Overleg Amsterdamse Clubs (OAC) en uitbater van de Chicago Social Club. “De gemiddelde leeftijd in clubs is 24 jaar.”

De clubs in Amsterdam hopen dus dat ze op 28 mei weer open kunnen. Alleen mag je omoe niet mee naar de club want hij is te oud. Daarnaast willen ze aan de deur ook met thermometers controleren op mensen hun voorhoofd of ze niet een verhoging hebben. Ze willen iig er van alles aan doen om maar weer open te kunnen. De clubs zijn anders bang dat ze meegezogen worden met andere groepen zoals festivals enzv. die pas weer mogen draaien vanaf 1 september (als alles goed verloopt natuurlijk).

Wat vinden jullie van het geheel? Clubs lekker open met deze nieuwe clubmaatregelen of gewoon lekker dicht laten die handel?

Ben eerlijk gezegd wel weer toe aan een fissa of twee hoor jeetje…

Bron: Het ParoolMeteorologen zeggen dat 2020 op koers is om heetste jaar ooit te worden

Kijken: bruine bonen voor Alexia in het paleis van de Koning