in

Amerikaans Festival ‘Burning Man’ komt naar Nederland

landscape-1465825284-burningman
De websites Dance.nl en Esquire vermelden dat het Amerikaanse festival ‘Bruning Man’ naar Nederland komt.

Burning Man NL – Where the Sheep Sleep, want zo gaat het eerste evenement heten, wordt volledig in elkaar gezet door vrijwilligers. Wil je meedoen, verschillende activiteiten of het evenement bijwonen moet je een twee tal stappen ondernemen.

De eerste is lid worden van hun Facebook groep dat kan via deze link.

De tweede is een jaarlijkse lidmaatschap afnemen wat 10 euro per persoon kost. Zonder lidmaatschap heb je geen mogelijkheid om een ticket te kopen Dat kan via deze link.

Burning Man Netherlands is namelijk opgezet om het gedachtegoed van de Amerikaanse versie van het festival over te brengen naar Nederland. Dat gedachtegoed drijft op tien principes, waarvan saamhorigheid, zelfexpressie en een stelsel waarin geven belangrijker is dan nemen de belangrijkste zijn. Met andere woorden wil Burning Man een spiegel voorhouden van hoe de wereld zou kunnen en moeten zijn.

Where the Sheep Sleep zal een driedaagse evenement zijn die van 29 tot en met 31 juli op de Veluwe zal plaatsvinden. Hoe het eraan toe gaat op de festival in de VS kan je in de onderstaande video bekijken.

Check de officiële website van Burning Man NL via deze link.Pablo Escobar is terug met seizoen 2 van Narcos

Youtuber DSP Gaming heeft afgetrokken tijdens live stream voor 180.000 mensen