in

Amber Rose werd gebruikt om meisjes de prostitutie in te lokken

Capture

Amber Rose werd gebruikt om meisjes de prostitutie in te lokken maar had er zelf geen flauw idee ervan.

De LAPD is momenteel bezig met een onderzoek nadat een vrouw afgelopen maandag aangifte had gedaan. Er is een bedrijf die jaagt op modellen en adverteert met: Looking for hot babes for a paid celebrity photoshoot and clothing line.

Aspirant modellen namen contact op met het bedrijf na het zien van een Instagram post waarin vermeld werd dat Amber Rose een sleutelfiguur was in de selectieprocedure.
Het bedrijf gebruikte een oude video van Amber Rose via Face Time om indruk te maken op de vrouwen die langskwamen op kantoor. Zo deed het bedrijf alsof ze echt contact hadden met Amber. Natuurlijk was de connectie slecht en viel het Face Time gesprek enkele ogenblikken later weg.

Uiteindelijk werden de vrouwen na selectie benaderd met de vraag of ze uit wouden gaan met een rijke man en of ze het erg vonden om intiem te zijn met deze man. Ze vermelden ook dat dit een opstapje was naar grotere projecten en dat het goed zou zijn voor hun carrière.Check de garage waar N.W.A ooit was begonnen met opnemen

WTF: Elfjarige krijgt tweeling van stiefvader