in

Alternatieve lezing van de Maya-kalender suggereert dat het einde van de wereld volgende week is

Als je dacht dat COVID-19 het echte probleem was waar we nu mee te maken hebben dan kan je alvast op het puntje van je stoel gaan zitten voor het volgende.

Het lezen van de Maya-kalender was fout volgens een complottheorie op Twitter, en hoewel de wereld niet eindigde op 21 december 2012, zoals oorspronkelijk was voorspeld door kalenderlezers, is de Maya-dag des oordeels ergens deze week of de week daarop. FML….

“Following the Julian Calendar, we are technically in 2012… The number of days lost in a year due to the shift into Gregorian Calendar is 11 days… For 268 years using the Gregorian Calendar (1752-2020) times 11 days = 2,948 days. 2,948 days / 365 days (per year) = 8 years,” twitterde wetenschapper Paolo Tagaloguin vorige week volgens The Sun. De reeks tweets is inmiddels verwijderd.

Als Tagaloguin correct is en alle gemiste dagen bij elkaar optelt, dan is de Maya-dag van de dag des oordeels … deze week.

We moeten het heft in eigen handen nemen nu (voor de zoveelste keer) en gaan genieten alsof het je laatste week is hoor. Je weet maar nooit hé…Animo: de voorouders van Akwasi waren slavenhandelaren

Kijken: Nederlandse prostitué is het zat en wilt weer aan het werk – “mijn spaargeld raakt op”