in

Almelo: anale verkrachting met frisdrankfles niet bewezen

Een lugubere zaak bij de rechtbank in Almelo: een 34-jarige man zou zijn vriendin anaal verkracht hebben met een frisdrankfles. De rechtbank sprak de man echter vrij.

We hadden hier eerder al een artikel over geschreven en zouden jullie op de hoogte houden van het geheel.

Een 34-jarige man uit Amsterdam kreeg 12 maanden cel omdat hij zijn vriendin had mishandeld. Het geheel vond plaats in Overdinkel, Twente. De man en de vrouw zouden sinds 2009 een relatie hebben. Op 20 maart 2019 ging het echter mis. Het stel krijg flinke ruzie. De man sleept zijn vriendin aan haar haren mee de slaapkamer in. Daar zou hij een limonadefles in haar keel hebben geduwd. Vervolgens werd de vrouw geschopt, geslagen en werd er in haar borsten geknepen.

De man heeft grotendeels bekend.

Later op de avond zou de vrouw naar eigen zeggen zijn verkracht met een frisdrankfles. Ze zou op het moment van penetratie vastgebonden met ducttape op bed hebben gelegen.

De vrouw gaf toe dat ze wel eens harde sex (SM) hebben gehad maar dat de cassisfles in haar anus totaal ongewenst was op dat moment. De man hield echter vol dat het met instemming van de vrouw gebeurde.

De rechter heeft de man vervolgens vrijgesproken van verkrachting vanwege onvoldoende bewijs.

Bron: PanoramaOh Lord: Netflix gaat zijn eerste datingshow genaamd “Love is Blind” droppen morgen

Zelfs katten in China krijgen een gezichtsmasker ter bescherming tegen het coronavirus