in

Alligator verslindt Pitbull van 45 KG genaamd Tank tijdens wandeling in Florida park

Een pitbull van 100 pond genaamd Tank is overleden nadat hij door een alligator was opgegeten tijdens een wandeling in een park in Florida.

Tank’s ongelukkige eigenaar, Cynthia Robinson, stond liet haar geliefde zesjarige huisdier los in de ochtend van donderdag 8 augustus en ging op een bankje in de buurt zitten chillen.

Plots veranderde hun rustige wandeling in een nachtmerrie toen een enorme alligator uit een retentievijver sprong, de arme Tank verslond en Cynthia getraumatiseerd achterliet.

Cynthia Robinson: My dog didn’t even know what happened, He had that look like, yelping. He was like, ‘Help me, Mama,’ but I couldn’t do nothing.

Met afschuw moest Cynthia aanzien dat de alligator zelfs een tweede keer uit het water steeg met Tank tussen zijn kaken. Cynthia wilde haar hond wanhopig helpen, maar de grootte van de alligator maakte elke poging onmogelijk.

Ze doet in de onderstaande video kort haar verhaal. Arme Tank …Stupid: auto afgefikt doordat vrouw met stofzuiger verkeerde brandstof uit auto zuigt

The Opposites keerden voor één keertje terug op Appelsap en het was AMAZING