in

Alles wat je wilt weten over de nextgen Xbox Scarlett

Microsoft onthulde afgelopen zondag de volgende Xbox tijdens de E3-persconferentie. Het heet Project Scarlett en Microsoft zei dat het volgende systeem ervoor zal zorgen dat games er beter uitzien en beter gaan presteren dan ooit tevoren. Het team van Microsoft zei dat de AMD-processor van de nieuwe Xbox “vier keer zo krachtig zal zijn als de Xbox One X.”

De nieuwe processor van Project Scarlett bevat de Zen 2- en Navi-architectuur. De console zal ook uitgerust zijn met GDDR6 RAM met hoge bandbreedte, wat gaat zorgen voor dingen zoals supersnelle laadtijden en de beste graphics. En, zoals concurrent Sony, zal de nieuwe Xbox een SSD schijf gebruiken, waardoor het dus games veel sneller kan opstarten dan de huidige consoles.

Microsoft zei dat al deze nieuwe technologie zal leiden tot games die er niet alleen beter uitzien, maar ook beter aanvoelen. “We kijken naar framesnelheden tot 120 frames per seconde”, zei een teamlid.

Zodra de Scarlett uitkomt tijdens de feestdagen van 2020 zal je de nieuwe Halo Infinite er gratis bij krijgen.Keanu Reeves speelt een hoofdrol in de game Cyberpunk 2077

Lil’ Kleine maakte gisteren bekend dat hij pappa is geworden