in

Alle personages ooit keren terug voor “Super Smash Bros: Ultimate”

Zoals beloofd, zijn de details rond het komende Super Smash Bros.-spel voor de Nintendo Switch gedeeld tijdens een livestream van de Nintendo Direct E3 2018, en het is allemaal erg smakelijk.

De game draagt de naam “Super Smash Bros. Ultimate” en bevat verbazingwekkend genoeg elke personage dat we ooit eerder in deze serie van games hebben gezien. Of dat nu een hoofdpersonage betreft of een personage dat via een DLC werd geïntroduceerd. Bovendien zijn Daisy en een vrouwelijke optie voor de Pokémon Trainer aan de serie toegevoegd, evenals Ridley uit de Metroid-serie.

Veel nieuwe stages verschijnen ook uit spellen als Splatoon 2 en The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Blijkbaar is de manier waarop je personages ontgrendelt ook gestroomlijnd en super nice, waardoor het een leukere ervaring is voor spelers, en er zijn veel andere veranderingen en verfijningen geïntroduceerd om de controle en final smashes van elk personage te perfectioneren.

De game is vanaf 7 december te koop voor de Nintendo Switch. Als je nog geen Nintendo Switch in huis hebt, dan weet je wat je moet doen om dit te kunnen spelen straks.Eerste trailer voor ‘The Conjuring’ Spin-Off ‘The Nun’ is uitgebracht

Eén van de meest langlopende NL catfish-accounts op Facebook