in

Alle films van Harry Potter op Netflix check je nu met dit trucje

Netflix heeft aangekondigd dat alle films van Harry Potter online staan maar het gaat hier dus om Netflix Frankrijk. Dat is natuurlijk balen want wij willen dat ook!

Maar er is een simpele truc wat je kan uithalen en het is nog legaal ook. Gewoon een VPN eroverheen knallen en doen alsof je in Frankrijk zit. Het enige wat je nodig hebt is iemand die een beetje computertechnisch is aangelegd of eventjes via deze link checken hoe je dat voor elkaar bokst.

Wil je dat niet? En wil je gewoon dat we in Nederland kunnen genieten van alle Harry Potter films via de gebruikelijke weg, dan moet je dat eventjes aangeven bij Netflix via deze link.

Het is sowieso goed om een VPN te overwegen als het om Netflix gaat want niet in alle landen is het aanbod natuurlijk het zelfde. Zo heb je meer kans om echt toffe shit te ontdekken waarvan je niet wist dat het aangeboden werd.

Het schijnt zelfs dat je een heel ander aanbod krijgt als jij je account op Engels instelt in plaats van Nederlands. Did you know this?Wie heeft die Modern Warfare: “ik ben ziek briefje” al geprobeerd te verzilveren op het werk?

Jongen krijgt oude tel-nummer Ronnie Flex en wordt platgebeld door Rappers