in

Alert: Je hebt nog 28 dagen om deze WhatsApp instelling uit te zetten

Bij de redactie hebben wij allemaal zonder te lezen onlangs op Yes gedrukt op WhatsApp omdat wij dachten dat het een update was.

Dat is dus niet het geval. Heel veel mensen hebben vast en zeker het zelfde gedaan en als je wilt weten waar je toestemming voor hebt gegeven moet je eventjes doorlezen.

Je hebt op Yes gedrukt en WhatsApp hiermee toestemming gegeven om gegevens met Facebook te delen. Volgens bronnen heb je toestemming gegeven om in een advertentie hell te belanden op WhatsApp. WhatsApp deelt sinds kort je telefoonnummer en gegevens automatisch met Facebook om de advertenties op het sociale netwerk te verbeteren. Ook kunnen bedrijven je nu via WhatsApp benaderen en zo aanbiedingen en andere vormen van reclame met je delen.

But… we do not want this shit though!

Dat willen wij dus niet en het is gelukkig nu nog terug te draaien. Het enige wat je moet doen en dat moet je echt NU NU gaan doen is naar instellingen > account > en daar Mijn accountinfo delen per direct uitvinken!


Mensen met een iPhone moeten via WhatsApp naar instellingen > Mijn acccount > en daar hoort het helemaal onderin te staan ergens. Als het er niet staat heb je het niet aangeklikt en het laatste geldt ook voor Android gebruikers!

Screenshot_2016-08-27-22-13-00

14079803_623704014458035_2620931575352308656_n