Album: Young Thug – 1017 Thug 3: The Finale (Stream)


Young Thug bracht de 3de reeks van zijn 1017 Thug project uit. Het album bevat 13 tracks met contributies van Gucci Mane, Young LA, MPA Duke, Metro Boomin, DJ Mustard, C4 en meer.

1. 1017 Thug3 Intro (Beast Mode) (feat. Gucci Mane)
2. Alphabetical Order
3. My Bitches Get Money (feat. Gucci Mane)
4. Rich Nigga Shit
5. Fuck Ya Girl
6. Out the Bowl (feat. Gucci Mane)
7. 911
8. LA Swag
9. You the World
10. Rollin Rollin
View In iTunes
11. I Ain’t Drunk Yet
12. Hurt Yo Eyes (feat. Young LA)
13. Around My Way (feat. MPA Duke

Lil Kim – Fancy (Remix)

Video: The Weeknd – King Of The Fall