in

Album: 3 Of A Kind – Alles Moet Real Zijn

capture12

De drie half Nederlandse en half Afrikaanse dames Sou (Souhaila Chergui) uitAmsterdam, Mel (Melanie Timmermans) uit Heerhugowaard en Saar(Sahra Driessen) uit Asten vormen samen “de urban/pop sensatie “3OFAKIND”.

Na haar samenwerking met o.a. Monsif en Fo en haar deelname aan “The Voice Kids” heeft Souhaila een nieuwe stap in muziekland gemaakt met deze formatie. Na hun release van 101Barz op BNN is er geschiedenis geschreven in de Nederlandse muziekwereld. De eerste damesgroep in de geschiedenis van het programma met meer dan 1.000.000 views op YouTube.

Op Valentijnsdag van dit jaar bracht het trio hun eerste single Oprah Money uit. Een spannende videoclip waarin La Baby La Jefa & Jermaine Niffer deelnemen, hier laten zij zien hoe tegenwoordig veel jongeren op verkeerde methodes bezig zijn om hunlevensstijl te verrijken.

capture

Op het nieuwe album “ALLES MOET REAL ZIJN”, vertellen 3OFKIND over hun dromen en persoonlijke emoties, maar vooral ervaringen (“waarom is iedereen niet gewoon real en eerlijk tegenover elkaar?)op de bekroonde gouden/platina sounds van o.a. Dutchflower, Architrackz, Eurosoundz, Jetfly, Benny en meer…

De dames hebben samenwerkingen met o.a. SBMG, KM (SFB), Lina ice, Giorgio, Tjatjie, Colonel om het publiek enthousiast te maken, kortom reden genoeg om te gaan downloaden en streamen.Habiba van Boef heeft 10.1 miljoen views behaald op Youtube

Gokhan Saki haalt weer FLINK uit naar Rico Verhoeven, noemt hem Fake en een Crybaby